Navigatie Link overslaanStart » Slegt Nieuws

Premie wijziging 2020

22 januari 2020
Bij een aantal verzekeringsproducten is er een premiewijziging doorgevoerd. Op deze pagina leggen we de belangrijkste redenen voor premieverhogingen aan u uit.

In memoriam: Ger Haanraads

6 november 2019
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde collega.

NVGA Samen Vooruit

14 april 2019
Een artikel uit het NVGA magazine dat de toekomst volmachtbedrijf bespreekt.

Premie wijziging 2019

20 december 2018
Bij een aantal verzekeringsproducten is er een premiewijziging doorgevoerd. Op deze pagina leggen we de belangrijkste redenen voor premieverhogingen aan u uit.

Zorg premie 2019

15 november 2018
Alle zorgverzekeraars hebben hun premies verhoogd en in sommige gevallen ook de aanvullende verzekeringen aangepast. Uiteraard willen wij u graag van dienst zijn indien u vragen heeft of uw verzekering wenst aan te passen.

Cybercrime in het MKB

1 november 2018
Herkent u een phishing e-mail? En uw medewerkers? Er is de laatste tijd veel aandacht voor cybercrime – of internetcriminaliteit – bij het MKB. En met een reden: 1 op de 5 MKB-bedrijven is al slachtoffer van internetcriminelen. Maar met de juiste aandacht kunt u, als MKB-ondernemer, de risico’s of de gevolgen sterk verminderen.
Slegt sponsort Paul van As in zijn deelname aan de Afrika Classic. Dit is een fietstocht van zes dagen op de mountainbike door Tanzania, met als doel een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Tijdens dit avontuur van 13 t/m 20 oktober 2018 fietst hij sponsorgeld bij elkaar dat aan de Amref Flying Doctors wordt gedoneerd. De teller van deze editie gaat al hard richting de EUR 400.000,=. Amref Flying Doctors richt zich in haar projecten op de opleiding van lokale mensen en op de bestrijding van ziektes door voorlichting en onderzoek.

Samenwerking BIA en Slegt

25 januari 2018
Op 16 januari is de samenwerking met BIA getekend. BIA staat voor Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder in Zaandam. Peter Bottelier (voorzitter BIA) en Katinka Slegt tekenen op de nieuwjaarsreceptie bij Ford Dekker de samenwerking. Vanaf heden is Slegt voor deze ondernemersvereniging het aanspreekpunt voor de verzekeringen.
Katinka Slegt, eigenaar van Slegt Verzekeringen en Slegt Assuradeuren, vraagt zich af of het volmachtbedrijf in zijn huidige vorm over een aantal jaren nog zal bestaan. Mooi artikel in het December nummer van het NVGA magazine.
Pensioenen zijn saai en ingewikkeld, maar broodnodig als je straks 67 bent, of liever nog eerder met pensioen wilt. Wat heb jij voor kapitaal nodig en hoe zit het als je zzp'er bent? Katinka schreef hier voor Marie Claire over.