Navigatie Link overslaanStart » Slegt Nieuws

Hoe gaat het met u?

30 maart 2020
Wij hopen dat het met u en uw familie goed gaat. Ondanks de informatie stroom over het Covid 19 virus, wil ik graag uw aandacht vragen voor onze korte video.

Verzekeringen en Corona

23 maart 2020
Juist in deze roerige tijd proberen we in oplossingen met u mee te denken. Verzekeraars bieden helaas geen Corona dekking. Echter hebben zij wel aangekondigd mee te willen bewegen met ondernemend Nederland. Onderstaande geldt niet voor alle verzekeraars. Neem altijd contact met ons op om te overleggen of dit voor u van toepassing is.

Coronavirus

27 februari 2020
Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw verzekering en het Coronavirus. Hieronder hebben wij informatie voor u verzameld. Mocht uw vraag niet beantwoord worden, schroom niet om contact met ons op te nemen. Peter Driessen staat U graag te woord. Tel. 020-6147051, 06-53741578 of peter@slegt.nl.

Premie wijziging 2020

22 januari 2020
Bij een aantal verzekeringsproducten is er een premiewijziging doorgevoerd. Op deze pagina leggen we de belangrijkste redenen voor premieverhogingen aan u uit.

In memoriam: Ger Haanraads

6 november 2019
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde collega.

NVGA Samen Vooruit

14 april 2019
Een artikel uit het NVGA magazine dat de toekomst volmachtbedrijf bespreekt.

Premie wijziging 2019

20 december 2018
Bij een aantal verzekeringsproducten is er een premiewijziging doorgevoerd. Op deze pagina leggen we de belangrijkste redenen voor premieverhogingen aan u uit.

Zorg premie 2019

15 november 2018
Alle zorgverzekeraars hebben hun premies verhoogd en in sommige gevallen ook de aanvullende verzekeringen aangepast. Uiteraard willen wij u graag van dienst zijn indien u vragen heeft of uw verzekering wenst aan te passen.

Cybercrime in het MKB

1 november 2018
Herkent u een phishing e-mail? En uw medewerkers? Er is de laatste tijd veel aandacht voor cybercrime – of internetcriminaliteit – bij het MKB. En met een reden: 1 op de 5 MKB-bedrijven is al slachtoffer van internetcriminelen. Maar met de juiste aandacht kunt u, als MKB-ondernemer, de risico’s of de gevolgen sterk verminderen.
Slegt sponsort Paul van As in zijn deelname aan de Afrika Classic. Dit is een fietstocht van zes dagen op de mountainbike door Tanzania, met als doel een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Tijdens dit avontuur van 13 t/m 20 oktober 2018 fietst hij sponsorgeld bij elkaar dat aan de Amref Flying Doctors wordt gedoneerd. De teller van deze editie gaat al hard richting de EUR 400.000,=. Amref Flying Doctors richt zich in haar projecten op de opleiding van lokale mensen en op de bestrijding van ziektes door voorlichting en onderzoek.