Navigatie Link overslaanStart » Slegt Nieuws
Slegt sponsort Paul van As in zijn deelname aan de Afrika Classic. Dit is een fietstocht van zes dagen op de mountainbike door Tanzania, met als doel een betere gezondheid van kwetsbare mensen in Afrika. Tijdens dit avontuur van 13 t/m 20 oktober 2018 fietst hij sponsorgeld bij elkaar dat aan de Amref Flying Doctors wordt gedoneerd. De teller van deze editie gaat al hard richting de EUR 400.000,=. Amref Flying Doctors richt zich in haar projecten op de opleiding van lokale mensen en op de bestrijding van ziektes door voorlichting en onderzoek.

Samenwerking BIA en Slegt

25 januari 2018
Op 16 januari is de samenwerking met BIA getekend. BIA staat voor Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder in Zaandam. Peter Bottelier (voorzitter BIA) en Katinka Slegt tekenen op de nieuwjaarsreceptie bij Ford Dekker de samenwerking. Vanaf heden is Slegt voor deze ondernemersvereniging het aanspreekpunt voor de verzekeringen.
Katinka Slegt, eigenaar van Slegt Verzekeringen en Slegt Assuradeuren, vraagt zich af of het volmachtbedrijf in zijn huidige vorm over een aantal jaren nog zal bestaan. Mooi artikel in het December nummer van het NVGA magazine.
Pensioenen zijn saai en ingewikkeld, maar broodnodig als je straks 67 bent, of liever nog eerder met pensioen wilt. Wat heb jij voor kapitaal nodig en hoe zit het als je zzp'er bent? Katinka schreef hier voor Marie Claire over.

Baas in eigen beurs

3 april 2017
Dolle Mina's 2.0. Katinka wil graag helpen om financiƫle risico's zo laag mogelijk te houden voor vrouwen. Het project is gestart door een vriendin die ging scheiden en dat Katinka gedurende dit traject dacht: dit had voorkomen kunnen worden.