Navigatie Link overslaanStart » Over ons

Familie bedrijf sinds 1972

Slegt Verzekeringen is een familiebedrijf dat is opgericht door Henk Slegt in 1972. Sindsdien is de wereld behoorlijk veranderd, maar onze waarden niet: voorkomen is echt beter dan genezen, we staan altijd klaar voor uw familie en onderneming met de meest passende oplossing.

Van ons kunt u verwachten dat wij op de hoogte zijn van alle risico’s die hiermee gemoeid gaan en dat we tot in de details weten hoe we risico’s kunnen minimaliseren. We zijn een hecht team van verschillende specialisten zodat we goed vertegenwoordigd zijn in kennis en kunde. En als laatste kunt u van ons duidelijkheid, menschelijkheid en geen ‘spreek wat in na de piep’ als de klok 5 uur heeft geslagen verwachten.

Bekijk gerust ons team op de Medewerkerspagina

Risicomanagement, wat is dat eigenlijk?

Iedereen loopt risico’s. Zakelijk en privé. We leven in een complexe wereld. Wij zijn er om u bewust te maken van de risico’s die u loopt en hoe u deze kunt voorkomen. Dit gaat wat ons betreft veel verder dan verzekeren.

Wij komen persoonlijk langs om een analyse te maken van de risico’ die u zowel zakelijk als privé loopt met uw huidige levensstijl en verzekeringspakket, maar ook van uw toekomstplannen. Als we alle risico’s in kaart hebben gebracht gaan we samen met u kijken wat we kunnen behouden, verbeteren of moeten aanpassen.

Zo kunnen wij u garanderen dat wij altijd zorgen dat u schadeloos uit een vervelende situatie komt.

Wat kan Slegt voor mij betekenen?

Er zijn drie belangrijke stappen die we samen zullen zetten:

  1. We brengen alle risico’s samen in kaart. Zowel van uw zakelijke als prive leven.
  2. We stellen een plan op waarin we zoveel mogelijk managen op het voorkomen van risico’s. Voor de afgelopen risico’s vinden we passende verzekeringen.
  3. In geval van schade zijn wij uw partner. We staan naast u en zijn eigenlijk altijd bereikbaar. Uw coach in tijden van nood.

Onze visie op verzekeren

Katinka Slegt legt u graag onze visie op verzekeren uit.